Regisztráció Online szerződéshez

Amennyiben Ön már regisztrált felhasználó, a Belépés után módosíthatja adatait.

Tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy Ügyfeleink nem kapcsolódnak automatikusan a GPS alapú útdíj bevalláshoz akkor sem, ha működő WebEye eszközük erre alkalmas. Ahhoz, hogy az Ön adatait továbbítsuk az NÚSZ Zrt. (HU-GO rendszer) felé, először Bevallási Közreműködői szerződést szükséges kötnie vállalatunkkal. Amennyiben ez megtörténik, úgy áll módunkban az egyes fedélzeti egységekhez egyedi azonosító számot generálni, melyek segítségével lehetséges a HU-GO felületen az adminisztráció az Ön számára.

Amennyiben olyan járművekre szeretné igényelni az e-Útdíj bevallását, mely jelenleg még nem rendelkezik az E-Toll Services HUngary Kft. feldolgozó rendszerével kompatibilis járműkövető egységgel, úgy tájékozódjon weboldalunkon a „Rólunk” menüpont alatt.

Kérjük, ne feledkezzen meg róla, hogy mindezen túl Önnek a HU-GO rendszerben is el kell végeznie a szükséges adminisztrációs feladatokat.

Üdvözlettel:
E-Toll Services Hungary Kft.

Bejelentkezés

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen a felületen lehetősége van, hogy gyorsan és egyszerűen kössön bevallási közreműködői szerződést a E-Toll Services Hungary Kft-vel. Szerződéskötéshez regisztráció szükséges. A regisztrált felületen Önnek lehetősége lesz a jövőben újabb járműveire vonatkozó igényléseit könnyedén megadni fölösleges adminisztratív munkák elvégzése nélkül.

Jelenleg online felületünkön kizárólag a Road csomag használatához szükséges szerződését tudja megkötni.

A sikeres együttműködésben bízva:

E-Toll Services Hungary Kft. Csapat

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

Az Ön regisztrációja és online szerződéskötése során a rendszer csak olyan személyes adatokat rögzít, amelyeket Ön önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve a fenti célból történő adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz Ön kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben személyes adatokat bocsát a E-Toll Services Hungary Kft. rendelkezésére, akkor azokat a törvényes kereteken túlmenően nem használjuk fel, és nem adjuk tovább harmadik személynek. Az ön beleegyezése nélkül adatait csak és kizárólag akkor adjuk ki harmadik személynek, ha azt jogszabály, hatóság, vagy bíróság elrendeli.

A rögzített adatokat a E-Toll Services Hungary Kft. törli nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Természetesen arra irányuló kérése esetén a nyilvántartott személyes adatait töröljük a nyilvántartásból. Azonban mindaddig, amíg szerződéses jogviszonyban áll a E-Toll Services Hungary Kft-vel, nem áll módunkban törölni az Ön adatait.